Neem contact op met PPEP4ALL

Dr. Noëlle Kamminga, grondlegger van het PPEP4ALL programma

PPEP4ALL communicatie

Jacqueline van Kesteren, Marketing Communicatie & Social Community 

communicatie@ppep4all.nl

Koos Gloudemans - mei 2023

Ik ben Koos Gloudemans en heb na de Hogere Hotelschool na wat omzwervingen jarenlang in het HRM-vakgebied gewerkt. Mijn partner heeft meerdere chronische ziektes en dit was zowel voor haar als voor mij aanleiding om deel te nemen aan de podcastserie “Niet alleen ziek” van podcaster Maarten Dallinga. De hierdoor opgedane inzichten en het feit dat ik zelf ook een chronische aandoening heb, maakt dat ik een pleitbezorger ben van een meer systemische benadering van chronische ziektes. Het PPEP4ALL-programma biedt dit. Dit maakt dat ik mij wil inzetten als ‘ervaringsdeskundig ambassadeur’.

Een must have (voor ziekenhuizen, zorginstellingen en patiëntenorganisaties), een must support (voor ziektekostenverzekeraars) en een must do (voor patiënten en hun partners). Yes you can!

yes-you-can@ppep4all.nl

Tom Steeland

Tom Steeland is logopedist en coördinator van een zelfstandige groepspraktijk in België. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van personen met een neurologische aandoening met hoofdspecialisatie de ziekte van Parkinson. Hij is docent, auteur van het boek “Het hemd met de onmogelijke knopen” en co-founder van TelePHON.digital, een all-in-one applicatie voor online logopedie. Hij gelooft in een holistische benadering van de patiënt en mantelzorger en het versterken van het zelfmanagement. Vanuit deze visie, wil hij het gedachtengoed van de PPEP4ALL-Academy verder uitbreiden naar Belgie. Hij zal de PPEP4ALL-Academy vertegenwoordigen in België en is opleider en coördinator PPEP4ALL-België.

Contactformulier