PPEP4ALL Trainer

Introductie

De trainershandleiding is primair bedoeld voor ‘hulpverleners’ die een zelfmanagement programma willen implementeren binnen hun setting.

De handleiding is systematisch en praktisch van opzet en is de leidraad voor het vormgeven van de acht sessies van het PPEP4ALL. Het PEP4ALL is zo opgezet dat de patiënt en/of zijn of haar partner parallel, maar in afzonderlijke groepen, ieder met hun eigen werkboek en vanuit hun eigen perspectief, het programma doorlopen.

Zelfmanagement implementeren binnen uw setting

Bent u zorgprofessional en wilt u zelfmanagement implementeren binnen uw setting  (ziekenhuis; revalidatiecentrum; verpleeghuis; GGZ instelling; prive praktijk etc.) en PPEP4All  ‘Face-to-Face’ of online aanbieden aan uw patiënten en hun partners?

 

Dat kan door eerst gecertificeerd PPEP4ALL-trainer te worden. U kunt daartoe OF de landelijke training volgen. Deze wordt twee maal per jaar gegeven. Een keer in het voorjaar en 1 keer in het najaar. De inschrijving voor de eerst volgende training staat onder ‘Berichten’. Afhankelijk van de Corona maatregelen wordt deze of online gegeven of op een locatie in het midden van het land.

 

Wij kunnen ook, online of in uw zorginstellingen een incompany training aan uw zorgverleners aanbieden en deze dan geheel afstemmen op uw wensen bijvoorbeeld  gericht op de doelgroep(en) aan wie u het wil gaan aanbieden. Neem dan contact met ons op!

Ervaringen van trainers

"Het programma draagt echt bij aan de autonomie van de client dit maakt het zeer effectief. Het is een leuk programma om te geven de cliënten zijn super enthousiast"
"De training heeft mij geïnspireerd en enthousiast gemaakt om zelf met PPEP aan de gang te gaan"
"Ben nu niet bang meer om 'n negatieve kerngedachte op te pakken. Patiënt bepaalt grens! Vraagt uiteindelijk om hulp bij veranderingsproces"
"Eigen regie is GOUD waard"
"Als je loslaat heb je twee handen vrij - Loesje" De PPEP helpt om los te kunnen laten"
"Verhelderend en duidelijk! Dank!"
"Een motiverende en leerzame cursus. Zeker de moeite waard"
"Vergroot je kracht met PPEP"
"Ik heb zin om te beginnen"

Landelijke scholing en in-company scholing

PPEP4ALL-Net

Het PPEP4ALLL-Net is een groeiend netwerk van diverse gecertificeerde PPEP4ALL trainers. Deze zorgverleners werken in verschillende settingen en met verschillende aandoeningen zoals o.a. Parkinson, IBD, Nierziekten, Diabetes, CVA, Huntington, hypofyse tumoren, dementie en MS.

Locaties programma

Zoeken Location

Radius: KM

Get Your Richtingen

Show Afstand In

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Gecertificeerde PPEP4ALL Trainers: 0
Laden ...

Richting

#VOLG PPEP4ALL OP INSTAGRAM